11 augusti 2014

Svikna löften!


30 september 2013 var en bra dag. Dels valdes jag in i fritidsnämnden och dels så biföll kommunfullmäktige Socialdemokraternas motion om vägbelysning vid Veda ridskola.

När fullmäktige beslutade att kommunstyrelsen skulle ordna belysning längs vägen från busshållplatsen till ridhuset så jublade många barn som nu skulle slippa att gå 600 meter i totalt mörker för att kunna bedriva sin favoritsysselsättning.

Idag, 315 dagar senare så har inget hänt. "Fy bubblan" är det snällaste man kan säga om detta svek mot barn och ungdomar.

VEM KAN MAN LITA PÅ? (källa "Hoola Bandoola Band" 1972)

2 kommentarer:

  1. Skriv ut protokollet på A3. Limma sedan upp det på valstugorna så blir det en mer intressant debatt. Komplettera gärna med en bild som visar att ingen belysning är uppsatt.

    SvaraRadera
  2. På senaste fullmäktige så lovade Örjan att det är på G, lite försenat pga handläggarnas senfärdighet. Det intressanta är att förvaltningarna inte gör någonting utan att förankra det med vårt kommunalråd. Sent ska syndarna vakna och efter valet så är nog löftet inte mycket värt. Men jag lovar att jag på tills lamporna lyser i Veda.

    SvaraRadera