05 april 2014

Ryktet om min död är något överdrivet!

Läste Roger Gaddes (moderat och Alliansens talesperson i Fritidsnämnden) svar på min replik i Vallentuna Nya. Samma mellanmjölksnivå i hans resonemang och glidningar när det gäller fakta.

Att han dessutom envisas med att kalla mig för "Jerry Bergström" visar på Rågers bristande faktakoll, Jerry Bergström avled för 7 år sedan (tror inte att han var Socialdemokrat).

JAG HETER JERRI OCH JAG LEVER FORTFARANDE!

4 kommentarer:

  1. Det är klassisk härskarteknik, att marginalisera motståndaren genom att inte ens bemöda sig om att stava hens namn rätt. Ganska osmakligt, faktiskt. Och framför allt barnsligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vet inte om Roger är driven nog för att köra "härskarstuket", tror mer på "nollkoll". Spelar ingen roll vilket, svaret/frågan blir densamma, "nivån på Alliansens företrädare är lägre än stödet till föreningslivet"!

      Radera
  2. Jerri (med i)!
    Jag tycker du ska bredda dig lite. Med tanke på unkenheten i kommunledningen tycker jag att du ska satsa på kommunalrådsposten. Inte för att det är något fel på din partiledarkompis utan för att du har den utstrålning som behövs. Känn dig manad!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du tror på oss. Jag är 100% på att medlemmarnas val av laguppställning för valvinst är världklass. Alla har roller och ansvar där vi gör bästa jobbet. Ingen är bättre än mig som ordförande för fritidsnämnden och det är de frågorna/utmaningarna jag brinner mest för.

      Radera