03 september 2013

Alliansen leder oss mot GRUSÅLDERN!


Alliansens motvilja att investera i byte av konstgräs på Bällstaberg innebär att fotbollen i Vallentuna begåvas med ett ”lappverk” istället. Det blir resultatet när man istället för att investera i nytt väljer att lappa och laga 15-20 ställen på en mer än 10 år gammal plastmatta.

Att Brottby inte får konstgräs är också en totalskandal. Flickor och pojkar i Brottby får helt enkelt finna sig i att vara kvar i grusåldern.

Att båda dessa investeringar finns med i Fritidsnämndens verksamhetsplan för 2013-2015 bryr man sig inte om, här gäller en enda sak, att hålla ner skatten. Alliansen menar att det är viktigare än att investera i våra barn och ungdomar, därför backar man från tidigare löften om investeringar.

Det är inte första gången som föreningslivet i Vallentuna sviks av Alliansen. För 5 år sedan utlovades en extra miljon i aktivitetsbidrag, men den togs tillbaka med motiveringen att fritidsnämnden varit för sen med sitt äskande. Efter starka protester från VallentunaIdrotten så gav man efter för opinionen och beslutade på kommunfullmäktige om en extra miljon. Att man några månader senare tog tillbaka 500.000 kronor och använde till besparingar var något man dolde med diverse trixande.

Vallentuna är nog den enda kommunen som går emot konstgrästrenden. Om detta är Alliansens definition av att vara en framtidskommun så tycker jag att Örjan Lid och hans fan-club öppet ska deklarera det och inte gömma sig bakom en massa flummiga floskler!

I Socialdemokraternas förslag till investeringsplan för 2014 finns "Byte av konstgräsplan på Bällstaberg och ny konstgräsplan i Össeby IP" med.

ATT FATTA KORKADE BESLUT ÄR ENKLAST!!!

ps. Alliansens alla lögner får mig att gnola lite på Hoola Bandola Bands låt från 1972, "Vem Kan Man Lita På?" ds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar